Türkünü Söyle Burcu Doğan - Tolga Türkdoğan Kimdir Fotoğrafları Resimleri

Burcu Doğan

1989 Kars doğumlu. Liseyi terk ederek öğrenimini yarıda bırakan Burcu, çeşitli işlerde çalışmış, ancak müzik hep onun hayatının en önemli parçası olmuş.

4 kişilik bir ailesi var ve türkü söylemeyi ve de resim yapmayı seviyor. Yüksekten çok korkan yarışmacı, Güneşi Gördüm filmini 1 numara yerleştirmiş.

Cam silmek dışında her türlü ev işini seviyor. Romantik filmler ve dramalar izlerken Galatasaray’ı takip etmeyi de unutmuyor. Darağacında 3 Fidan başucu kitabı, kahramanı babası. Çünkü hep onun yanında olmuş. En çok ailece gidilen pikniklerde eğleniyor. Kendini neşeli, açık sözlü ve çok duygusal olarak tanımlıyor. Yağmurun sesi onun için ninni gibi. Ona türküleri hatırlatıyor. Gözyaşı, hüzün, mutluluk, huzur ve bütün güzellikler dediği türküleri. Güler Duman, Sebahat Akkiraz, Tolga Sağ, Erdal Erzincan, Arif Sağ, Musa Eroğlu, Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Özcan Türe favori sanatçıları ve Al Mendil, Munzur Dağı Sinelenmiş, Göç Göç Oldu, Küstürdün Barışamam en sevdiği türküler.


Tolga Türkdoğan

Kars doğumlu yarışmacı Ortaokul mezunu ve işi müzik. 6 kişilik ailesi ile yaşayan Tolga, denize girmek, türkü söylemek ve halay çekmekten hoşlanıyor.

Yükseklik korkusu var. En sevdiği hayvanlar muhabbet kuşları. Şabanoğlu Şaban, Sakar Şakir ve Kemal Sunal benim için sinema demek diyor. Yöresinin geleneksel yemekleri en sevdikleri ama o sadece yumurta kırabiliyor.

Fenerbahçe diğer bir tutkusu. Kitap okumak pek ona göre değilmiş. Kahramanları ailesi. Kendini ssprili, duygusal, sempatik olarak tanımlayan yarışmacı bağlama ve davul çalıyor ve Doğu türkülerini seviyor. Arif Sağ, Erdal Erzincan, Ali Ekber Çiçek, Aşık Mahsuni Şerif sevdiği sanatçılar, İşte gidiyorum çeşmi siyahım, derdim çoktur hangisine yanayım sevdiği türküler.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Türkünü Söyle

Güzel Köylü dizisi Alabora Yarışması Diğer Yarım Dizisi Kaçak Gelinler Dizisi
intikam izle �nluler �nluler
Zirve100 Sayac
| Kahperengi Dizisi